USB náramek

USB náramek

flsh06
Bewertung 

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Artikeldetails
flsh06
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

USB náramek

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_057

USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky

Tento USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s originálním designem je ideálním narozeninovým či reklamním dárkem. Máte-li zájem objednat si tento výjimečný USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s 1GB pamětí, neváhejte nás kontaktovat.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Artikel-Nr.: flsh08

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_072

USB flash disk 2G

USB flash disky 2G jsou ideálním pomocníkem do kanceláře, jako dárek pro Vaše klienty či zaměstnance na cestách. Tyto plastové USB flash disky rádi opatříme Vaším logem či jiným reklamním textem. Umožněn výběr z několika různých velikostí (kapacit) a různých barev.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.