USB náramek

USB náramek

flsh06
Rating 

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Product Details
flsh06
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

USB náramek

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: usb-pen-drive-001

Kovové pero s USB flash diskem

Naše pera s USB flash diskem jsou vyrobena z kvalitní slitiny. Tato pera s USB flash diskem jsou vhodná k prezentaci Vašeho loga. Stačí pouze odstranit vrchní část pera, pod kterou se skrývá disk s 1GB pamětí. Toto pero s USB flash diskem Vám rádi potiskneme libovolným logem či textem.

Reference: USB_flash_drive_066

USB flash disk ve tvaru Coca Coly

USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve je ideální jako dárkový nebo reklamní předmět. Tento stylový flash disk ve tvaru lahve se světoznámým nápojem potiskneme Vaším logem a vytvoříme tak praktický dárek, který budou Vaši zákazníci používat často a velmi rádi. Tento USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: flsh05

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Reference: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_041

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se skládají z USB paměťového disku zasazeného do elegantního kuličkového pera. Jedná se o velmi moderní reklamní předmět. Tato pera s USB flash diskem s Vaším firemním logem bezpochyby skvěle zaujmou Vaše potenciální i stávající zákazníky. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a jsou velmi praktickým dárkem.

Reference: flsh09

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Reference: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Reference: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Reference: card-shape-usb-02

USB flash disk ve tvaru kreditní karty

Tento unikátní USB flash disk ve tvaru kreditní karty je velice populární pro reklamní účely, protože mimo jiné umožňuje plnobarevný potisk jak z jedné tak i z obou stran. Tento USB flash disk ve tvaru kreditní karty je ideálním dárkem pro různé příležitosti, jako jsou např. veletrhy či konference. Náš USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.