USB náramek

USB náramek

flsh06
Értékelés 

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Termék részletei
flsh06
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

USB náramek

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_025

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Cikkszám: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.

Cikkszám: USB_flash_drive_057

USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky

Tento USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s originálním designem je ideálním narozeninovým či reklamním dárkem. Máte-li zájem objednat si tento výjimečný USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s 1GB pamětí, neváhejte nás kontaktovat.

Cikkszám: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Cikkszám: USB_flash_drive_041

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se skládají z USB paměťového disku zasazeného do elegantního kuličkového pera. Jedná se o velmi moderní reklamní předmět. Tato pera s USB flash diskem s Vaším firemním logem bezpochyby skvěle zaujmou Vaše potenciální i stávající zákazníky. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a jsou velmi praktickým dárkem.

Cikkszám: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Cikkszám: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.