USB náramek

USB náramek

flsh06
Ocjena 

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Detalji proizvoda
flsh06
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

USB náramek

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Referenca: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Referenca: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...

Referenca: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Referenca: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: USB_flash_drive_057

USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky

Tento USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s originálním designem je ideálním narozeninovým či reklamním dárkem. Máte-li zájem objednat si tento výjimečný USB flash disk ve tvaru injekční stříkačky s 1GB pamětí, neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: USB_flash_drive_011

Kožený USB flash disk

Kožené USB flash disky v klasickém provedení mají úzký tvar a stylový design. Na povrchu těchto kožených USB flash disků se bude vyjímat logo Vaší společnosti. Garantujeme vysokou kvalitu našich kožených USB flash disků. Kožené USB flash disky s pamětí 1GB a v kompaktní velikosti mohou být vyrobeny dle Vašich specifikací.

Referenca: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referenca: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Referenca: udisk00001

Kožený USB flash disk

Tento kožený USB flash disk je často využíván jako exkluzivní reklamní předmět. Tento kožený USB flash disk je vyroben z materiálů vynikajících vlastností a odolností. Kožené pouzdro působí velmi elegantně. Tento kožený USB flash disk je vhodný jako dárek pro Vaše přátelé či obchodní partnery. Má kapacitu 1GB, ale na přání dodáme i s vyšší kapacitou.

Referenca: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.