Flash náramek

Flash náramek

flsh09
Hodnotenie 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Detaily produktu
flsh09
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.

Kód: USB_flash_drive_072

USB flash disk 2G

USB flash disky 2G jsou ideálním pomocníkem do kanceláře, jako dárek pro Vaše klienty či zaměstnance na cestách. Tyto plastové USB flash disky rádi opatříme Vaším logem či jiným reklamním textem. Umožněn výběr z několika různých velikostí (kapacit) a různých barev.

Kód: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Kód: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_061

Plastové USB flash disky

Plastové USB flash disky Vám umožní mít své oblíbené a důležité soubory vždy při sobě. Tyto plastové USB flash disky označíme logem dle Vašeho přání. Naše plastové USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_048

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk je jedinečné zařízení pro uložení Vašich souborů, hudby či jiných důležitých dat. Tyto plastové USB flash disky opatříme logem dle Vašich požadavků. Vyberte si z kapacit od 128MB až po 16GB. Tento plastový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...

Kód: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Kód: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.