Flash pamet
  • Flash pamet
  • Flash pamet

Flash náramek

flsh09
Ocena 

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Szczegóły produktu
flsh09
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Flash náramek

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.

Indeks: flsh07

Paměťové karty

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Indeks: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_033

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je multifunkční předmět kombinující pero, USB disk, laserové ukazovátko a kroužek na klíče. Toto pero s USB flash diskem můžete použít i pro ovládání PowerPoint prezentace. Toto stylové pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Indeks: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_061

Plastové USB flash disky

Plastové USB flash disky Vám umožní mít své oblíbené a důležité soubory vždy při sobě. Tyto plastové USB flash disky označíme logem dle Vašeho přání. Naše plastové USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Indeks: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_047

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk ve veselých barvách je ideálním reklamním dárkem díky své nízké ceně a vysoké kvalitě. Nabízíme plastové USB flash disky na zakázku přesně podle Vašich představ. Tyto plastové USB flash disky s 1GB pamětí jsou tou správnou volbou.

Indeks: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Indeks: USB_flash_drive_040

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_053

Stříbrný USB flash disk

Stříbrný USB flash disk kompaktního tvaru a moderního designu je ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře. Tento stříbrný USB flash disk s 1GB pamětí je spolehlivý a kvalitní a umožní Vám mít svá důležitá data vždy při sobě.

Indeks: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.