Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

LAWV-120401
Értékelés 

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. Propagační šňůrka na krk má plastovou sponu a na konci je umístěno kovové očko s karabinkou a očkem na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x92cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
LAWV-120401
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Cikkszám: GS-STICKER-004

Nálepky na zakázku

Nálepky na zakázku s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem jsou osvědčenou formou reklamy. Nálepky na zakázku dodáme za výhodné ceny. Naše nálepky na zakázku drží na všech běžných materiálech a jsou odolné. Ceny za nálepky na zakázku jsou dle velikosti.

Cikkszám: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Cikkszám: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Cikkszám: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Cikkszám: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Cikkszám: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Cikkszám: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Cikkszám: GS-OT002

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Cikkszám: GS-MC-004

Reklamní kouzelný mnohoúhelník s potiskem

Reklamní kouzelný mnohoúhelník opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní předmět, který bude prezentovat například služby společnosti, kontaktní informace, Vaše produkty či zaměstnance. Kouzelný mnohoúhelník s potiskem je perfetkní reklamní předmět pro Vaše obchodní klienty nebo zákazníky.

Cikkszám: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.