Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

LAWV-120401
Rating 

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. Propagační šňůrka na krk má plastovou sponu a na konci je umístěno kovové očko s karabinkou a očkem na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x92cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
LAWV-120401
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Reference: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Reference: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Reference: GS-CHW-004

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

Reference: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Reference: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Reference: GS-CHOC-015

Tvarovaná čokoláda zakázková výroba

Zakázková výroba dodá produkt tvarovaná čokoláda díky nejnovějším technologiím v různých tvarech podle Vašeho zadání. Tvarovaná čokoláda a její zakázková výroba zajistí unikátní a originální sladký reklamní nebo upomínkový předmět pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. 

Reference: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Reference: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Reference: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Reference: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Reference: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Reference: vz01

Vzorník pantone

Vzorník pantone - barvy a odstíny. Vějířový vzorník pantone pro hledání správných barevných kombinací. Vzorník pantone z papíru.