Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

LAWV-120401
Rating 

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. Propagační šňůrka na krk má plastovou sponu a na konci je umístěno kovové očko s karabinkou a očkem na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x92cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalii ale produsului
LAWV-120401
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Propagační šňůrka na krk

Propagační šňůrka na krk

Tato propagační šňůrka na krk je tkaná a vyrobena z polyesteru. Propagační šňůrka na krk může být potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan je vetkaný do propagační šňůrka na krk. 

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Referinta: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Referinta: pad-090807

Propagační protiskluzová podložka

Propagační protiskluzová podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší propagační protiskluzové podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Referinta: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Referinta: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Referinta: GS-AB001

Antistresové míčky s potiskem na zakázku

Klasické kulaté antistresové míčky, které na zakázku opatříme potiskem. Antistresové míčky v barvě nebo kombinaci barev a s potiskem na zakázku. Antistresové míčky jsou vyrobené z měkkého polyuretanu neboli PU a mohou se nechat na zakázku opatřit potiskem - například logem, značkou a Vy tak získáte krásný reklamní předmět pro své zákazníky či obchodní...

Referinta: GS-COFF-001

Reklamní káva s potiskem

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

Referinta: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.