Promo káva s potiskem
  • Promo káva s potiskem
  • Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

GS-COFF-002
Ocena 

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. Kvalitní a čerstvá pražená zrnková či mletá káva na zakázku zajisté potěší každého klienta a zákazníka. Zaujala Vás naše nabídka a chcete propagovat svou firmu a značku pomocí reklamní kávy na zakázku? Neváhejte nás kontaktovat. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-COFF-002
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Indeks: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Indeks: GS-FK012

Reklamní pěnové klíčenky

Jsme výrobce pro předmět reklamní pěnové klíčenky. Pěnové klíčenky z materiálu EVA jsou originální reklamní předmět, který ocení zákazníci i obchodní partneři. Pěnové klíčenky jsou lehké a nenákladné na výrobu. Reklamní pěnové klíčenky na zakázku dle Vašeho zadání. 

Indeks: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Indeks: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Indeks: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Indeks: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Indeks: car-air-freshener-010

Osvěžovač vzduchu na míru

Osvěžovač vzduchu na míru vám vyrobíme přesně podle vašich představ a opatříme jej po obou stranách ofsetovým potiskem. Díky našim osvěžovačům vzduchu, které vám vyrobíme na míru, si vás i vaši firmu budou všichni pamatovat.

Indeks: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Indeks: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Indeks: odz03pse

Odznáčky na zakázku

Vyzkoušejte odznáčky na zakázku pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky na zakázku jsou vyrobené ze stříbra a jsou částečně pozlacené. Na zakázku dodáme odznáčky na zakázku podle vašich představ za výhodné ceny.

Indeks: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Indeks: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Indeks: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...