Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

GS-COFF-002
Rating 

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. Kvalitní a čerstvá pražená zrnková či mletá káva na zakázku zajisté potěší každého klienta a zákazníka. Zaujala Vás naše nabídka a chcete propagovat svou firmu a značku pomocí reklamní kávy na zakázku? Neváhejte nás kontaktovat. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-COFF-002
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Referenca: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Referenca: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů. 

Referenca: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Referenca: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Referenca: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Referenca: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Referenca: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Referenca: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Referenca: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů.