Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

GS-COFF-002
Rating 

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. Kvalitní a čerstvá pražená zrnková či mletá káva na zakázku zajisté potěší každého klienta a zákazníka. Zaujala Vás naše nabídka a chcete propagovat svou firmu a značku pomocí reklamní kávy na zakázku? Neváhejte nás kontaktovat. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-COFF-002
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo káva s potiskem

Promo káva s potiskem

Námi dodávaná promo káva je vždy pražena a balena bezprostředně před expedicí a její čerstvost je tím garantována. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Reference: GS-HRC-001

Promo podhlavníky na zakázku

Tyto promo podhlavníky na zakázku patří mezi nejlevnější verze. Promo podhlavníky jsou vyrobeny z tenké netrakané textilie a může být na zakázku opatřen tenkým suchým zipem, dvojitou lepící páskou nebo tenkým lankem. Podhlavníky mohou být na zakázku též opatřeny potiskem dle Vašeho požadavku. 

Reference: CCD-120101

Promo hadřík s ražbou

Promo hadřík s ražbou je vyroben v kvalitního mikrovlákna a je velice příjmný na dotek a šetrný k čistěným předmětům. Vaši zákazníci tento promo hadřík s ražbou ocení při péči o své brýle, mobilní telefony, fotoaparáty, notebooky a jiné. Promo hadřík může být s ražbou Vašeho loga či sloganem firmy.

Reference: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.

Reference: GS-FK012

Reklamní pěnové klíčenky

Jsme výrobce pro předmět reklamní pěnové klíčenky. Pěnové klíčenky z materiálu EVA jsou originální reklamní předmět, který ocení zákazníci i obchodní partneři. Pěnové klíčenky jsou lehké a nenákladné na výrobu. Reklamní pěnové klíčenky na zakázku dle Vašeho zadání. 

Reference: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Reference: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Reference: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Reference: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Reference: LAHT-120410

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

Reference: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Reference: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Reference: GS-MAGST-008

Keramické magnetky na zakázku

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.

Reference: GS-MC-008

Magické kostky jako svatební oznámení

Navrhněte si sami své svatební oznámení v podobě magické kostky. Magické kostky necháme opatřit grafikou dle Vašeho návrhu a Vy je můžete použít jako originální a vtipné svatební oznámení. Magické kostky lze opatřit jakoukoliv grafikou a proto je můžete využít nejen jako svatební oznámení ale také k propagaci firmy. 

Reference: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.