Promo Mouse Pad

Promo Mouse Pad

leather14
Rating 

Red mouse pat is amazing both in color and shape. It is made of quality leather and delicate craft. Why not choose this red mouse pat to match the style of your computer.

 

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Detalii ale produsului
leather14
1000
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Promo Mouse Pad

Promo Mouse Pad

Red mouse pat is amazing both in color and shape. It is made of quality leather and delicate craft. Why not choose this red mouse pat to match the style of your computer.

 

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Referinta: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referinta: leather45

Peněženka na mince

Peněženka na mince nezabere místo ve vaší kapse. Peněženka na mince je dostupná v různých zářivých barvách. Peněženka na mince má uzavírání na zip. Díky peněžence na mince budete mít svoje peníze na jednom místě.

Referinta: leather25

Propagační zápisníky

Nabízíme různé propagační zápisníky. Propagační zápisníky mají pěkný design a praktickou velikost. Obal na propagační zápisníky můžeme upravit podle Vašich potřeb. Garantujeme mimořádnou kvalitu a přívětivou cenu našich propagačních zápisníků.

Referinta: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Referinta: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Referinta: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Referinta: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.

Referinta: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Referinta: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.  

Referinta: leather37

Kožené šuplíky

Kožené šuplíky jsou praktický pomocník v kanceláři. Tři kožené šuplíky pomohou roztřídit různé dokumenty. Doplňte si designovými kvalitními koženými šuplíky svoji kancelář. Kožené šuplíky nabízíme v černé a hnědé barvě.