termohrnek

termohrnek

cup015
Rating 

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

Termohrnek je klasický, jednoduchý bez rukojeti. Nevájete se s námi spojit, v případě dotazů.

Detalii ale produsului
cup015
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

termohrnek

termohrnek

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: cup038

Reklamní šálek

Reklamní šálek je z nerezové oceli s nadčasovým designem. Reklamní šálek se dobře drží a má plastové víčko. Reklamní šálek je ideální pro umístění firemního loga nebo jiné reklamy. Reklamní šálek nabízíme s příplatkem i s vakuovou izolací. Velikost reklamního šálku je dle Vašich potřeb.

Referinta: cup015

Vakuový hrnek s potiskem

Vakuový hrnek s potiskem je vyrobený z kvalitního vnějšího a vnitřního plastu. Vakuový hrnek s potiskem nabízíme v jednoduchém designu a za nízkou cenu. Vaše logo může dobře viniknout na některé z výrazných barem tohoto vakuového hrnku s potiskem. Vakuový hrnek s potiskem: barva a velikost podle Vaší volby.

Referinta: VAC081306

Nerezový hrnek s potikem

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je nerezový reklamní hrnek skvělý nástroj pro přenášení studených nebo horkých nápojů. Druh nerezové oceli použité na nerezový hrnek s potiskem dává velký prostor pro potisk firemním logem nebo značkou. Efektivně zlepšuje image firmy na veřejnosti. Nerezový reklamní hrnek je skvělé reklamní médium a zároveň...

Referinta: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.

Referinta: VAC081302

Cestovní termohrnek

Cestovní termohrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Cestovní termohrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Cestovní termohrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost cestovního termohrnku je podle Vašeho výběru.

Referinta: VAC081308

Reklamní termohrnek

Reklamní termohrnek z ušlechtilé oceli s vnější plastovou obálkou uchovává nápoje dlouho teplé nebo studené. Reklamní termohrnek je skvělý nástroj pro firmení kampaň. Na reklamním termohrnku je hodně prostoru pro vaši reklamu. Dejte veřejnosti o sobě vědět praktickým dárkem pro každodenní život. Přizpůsobení velikosti a barvy reklamního termohrnku...

Referinta: VAC081311

Propagační termohrnek

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je propagační termohrnek ideální pro cestování. Na propagačním termohrnku je hodně místa pro vaši reklamu. Praktický dárek pro běžný život je nejlepší forma propagace - vyzkoušejte náš propagační termohrnek a nebudete litovat. Přizpůsobení velikosti a barvy propagačního termhrnku není možné.

Referinta: cup016

Reklamní hrnek

Reklamní hrnek má navržený jednoduchý design. Plastový reklamní hrnek je za výhodnou cenu. Pozornost může tento reklamní hrnek upoutat některou z pěkných barev. Barva a velikost reklamního hrnku záleží na Vaší volbě.  

Referinta: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.

Referinta: cup034

Termo hrnek Auto

Termo hrnek Auto je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Auto má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Auto má tvar, který pasuje do většiny držáků nápojů v automobilech. Praktický propagační dárek Vaší firmy může být tento Termo hrnek Auto Barva a velikost termo hrnku auto je podle Vašeho výběru.

Referinta: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Referinta: VAC081307

Termošálek na cesty

Termošálek na cesty je svkělý nástroj pro propagaci vaší firmy - logo, značku nebo jiné sdělení. Termošálek na cesty efektivně rozšíří Vaše sdělení na veřejnosti. Zaroveň je termošálek na cesty praktický dárek. Barvy a velikosti termošálku na cesty Vám můžeme uzpůsobit podle potřeb.  

Referinta: cup040

Nerezový termo hrnek

Nerezový termo hrnek dvojí stěnu z nerezové oceli pro umístění Vašeho potisku. Pohodlné ucho je velkou předností tohoto nerezového termo hrnku. Nerezový termo hrnek je možné za příplatek vyrobit s vakuovou izolací. Barvy tohoto nerezového termo hrnku nabízíme v širokém výběru.

Referinta: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Referinta: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.