Termoizolacni hrnek

Termoizolacni hrnek

cup001
Rating 

Krásně červený termoizolační hrnek můžete použít při cestování, tak i v domácnosti pro déle horký váš nápoj. Hrnek je vyrobený z plastu a zevnitř z kvalitního nerezu.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Krásně červený termoizolační hrnek můžete použít při cestování, tak i v domácnosti pro déle horký váš nápoj. Hrnek je vyrobený z plastu a zevnitř z kvalitního nerezu.

Vámi vhodně zvoleným logem vám potiskneme tento termoizolační hrnek a hned budete mít skvělý reklamní dárek.

Detalii ale produsului
cup001
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Termoizolacni hrnek

Termoizolacni hrnek

Krásně červený termoizolační hrnek můžete použít při cestování, tak i v domácnosti pro déle horký váš nápoj. Hrnek je vyrobený z plastu a zevnitř z kvalitního nerezu.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Referinta: cup020

Reklamní termo hrnek

Reklamní termo hrnek je vyroben z kvalitního nerezu s vnitřní plastovou nádobou. Tento příjemný reklamní tremo hrnek mohou Vaši zákazníci používat doma i při oudoorových aktivitách. Barvy a velikosti reklamního termo hrnku jsou podle výběru.

Referinta: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.

Referinta: cup016

Reklamní hrnek

Reklamní hrnek má navržený jednoduchý design. Plastový reklamní hrnek je za výhodnou cenu. Pozornost může tento reklamní hrnek upoutat některou z pěkných barev. Barva a velikost reklamního hrnku záleží na Vaší volbě.  

Referinta: cup042

Reklamní hrneček

Reklamní hrneček je z velmi kvalitního plastu s vnitřní a vnější stěnou. Tento reklamní hrneček nabízíme v jednoduchém designu a za výhodnou cenu. Vaše logo nebo reklama přiláká pozornost na některé z výrazných barev jaké má reklamní hrneček. Barvu a velikost reklamního hrnečku můžeme upravit podle vašich potřeb.

Referinta: cup040

Nerezový termo hrnek

Nerezový termo hrnek dvojí stěnu z nerezové oceli pro umístění Vašeho potisku. Pohodlné ucho je velkou předností tohoto nerezového termo hrnku. Nerezový termo hrnek je možné za příplatek vyrobit s vakuovou izolací. Barvy tohoto nerezového termo hrnku nabízíme v širokém výběru.

Referinta: cup028

Promo termo hrnek

Promo termo hrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Promo termo hrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Promo termo hrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost promo termo hrnku je podle Vašeho výběru.

Referinta: VAC081308

Reklamní termohrnek

Reklamní termohrnek z ušlechtilé oceli s vnější plastovou obálkou uchovává nápoje dlouho teplé nebo studené. Reklamní termohrnek je skvělý nástroj pro firmení kampaň. Na reklamním termohrnku je hodně prostoru pro vaši reklamu. Dejte veřejnosti o sobě vědět praktickým dárkem pro každodenní život. Přizpůsobení velikosti a barvy reklamního termohrnku...

Referinta: cup009

Termohrnek

Termohrnek z velmi kvalitní nerezavějící oceli a velmi praktickým plastovým víkem. Vhodný pro využití doma, na cestách nebo v kanceláři, kdy je možné nechat si tento temohrnek potisknout libovolným symbolem či vaší značkou pro promo akce.

Referinta: cup003

Reklamní termošálek

Reklamní termošálek z nerezové oceli má jednoduchý a praktický design. Praktické víko z černého plastu reklamního termošálku brání vylití nápoje. Toto může mýt ideální reklamní termošálek pro vaši firmu. Barvy a velikosti reklamního termošálku jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Referinta: cup017

Cestovní termošálek

Cestovní termošálek má plastovou vnitřní i vnější stěnu. Plastový cestovní termošálek nabízíme v jednoduchém designu za příznivou cenu. Vaše logo můžete barevně sladit s některou ze zářivých barev cestovního termošálku. Barvy a velikosti cestovního termošálku jsou podle vaší volby.

Referinta: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Referinta: cup105

termo hrnky

Termo hrnky jsou praktický a vhodný obzvláště v zimě, kdy potřebujeme, aby nám nápoj vydržel déle teplý. S tímto krásně rudým termo hrnkem navíc s víčkem uděláte  radost jistě každému.

Referinta: VAC081306

Nerezový hrnek s potikem

Díky odnímatelnému víku a plastové vložce je nerezový reklamní hrnek skvělý nástroj pro přenášení studených nebo horkých nápojů. Druh nerezové oceli použité na nerezový hrnek s potiskem dává velký prostor pro potisk firemním logem nebo značkou. Efektivně zlepšuje image firmy na veřejnosti. Nerezový reklamní hrnek je skvělé reklamní médium a zároveň...

Referinta: cup034

Termo hrnek Auto

Termo hrnek Auto je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Auto má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Auto má tvar, který pasuje do většiny držáků nápojů v automobilech. Praktický propagační dárek Vaší firmy může být tento Termo hrnek Auto Barva a velikost termo hrnku auto je podle Vašeho výběru.

Referinta: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.