termohrnek

termohrnek

cup015
Rating 

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

Termohrnek je klasický, jednoduchý bez rukojeti. Nevájete se s námi spojit, v případě dotazů.

Product Details
cup015
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

termohrnek

termohrnek

Tento termohrnek je vyroben z kvalitní nerez oceli. Je vhodný pro potisk logem či symbolem vaší společnosti a získat tak skvělý propagační termohrnek.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.

Reference: cup022

Termo hrnek s potiskem

Termo hrnek s potiskem má praktický design. Termo hrnek s potiskem je vyroben z nerezové oceli. Díky univerzálnímu designu bude Vaše propagace na termo hrnku s potiskem vypad velmi nadčasově. Vnitřek termo hrnku s potiskem může být nevakuový nebo vakuový pro větší tepelnou izolaci. Velikost termo hrnku s potiskem je podle Vašeho výběru.

Reference: cup009

Promo termošálek

Promo termošálek je vyroben z nerezové oceli s plastovou výplní a víkem. Tento skvělý promo termošálek je vhodný pro použití v domácnosti, kanceláři, škole i na dlouhou cestu. Skvělý propagační dárek pro každého - promo termošálek.

Reference: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Reference: cup015

Vakuový hrnek s potiskem

Vakuový hrnek s potiskem je vyrobený z kvalitního vnějšího a vnitřního plastu. Vakuový hrnek s potiskem nabízíme v jednoduchém designu a za nízkou cenu. Vaše logo může dobře viniknout na některé z výrazných barem tohoto vakuového hrnku s potiskem. Vakuový hrnek s potiskem: barva a velikost podle Vaší volby.

Reference: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Reference: cup032

Termohrnek pro potisk

Termohrnek pro potisk má krásnou modrou barvu a je z kvalitního plastu. Termohrnek pro potisk Vaší firemní reklamy nebo loga je perfektní propagační dárek. Díky plastovému uchu je termohernek pro potisk příjemný do ruky. Barva a velikost termohrnku pro potisk je podle Vašeho výběru.

Reference: cup028

Promo termo hrnek

Promo termo hrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Promo termo hrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Promo termo hrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost promo termo hrnku je podle Vašeho výběru.

Reference: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Reference: cup040

Nerezový termo hrnek

Nerezový termo hrnek dvojí stěnu z nerezové oceli pro umístění Vašeho potisku. Pohodlné ucho je velkou předností tohoto nerezového termo hrnku. Nerezový termo hrnek je možné za příplatek vyrobit s vakuovou izolací. Barvy tohoto nerezového termo hrnku nabízíme v širokém výběru.

Reference: cup026

Plastový termo hrnek

Plastový termo hrnek je vyroben z kvalitního materiálu, ideální na cesty. Předností plastového termo hrnku je jednoduchý design a nízká cena. Vaše logo může skvěle vyniknout na některé z výrazných barev jaké má tento plastový termo hrnek. Barvy a velikosti plastového termo hrnku jsou k dispozici podle výběru.

Reference: VAC081305

Značkový termohrnek

Značkový termohrnek s plastovou vložkou a šroubovacím víkem. Značkový termohrnek s vaším logem nebo reklamou může být výhodná propagace. Značkový termohrnek ocení každý jako praktický dárek. Přizpůsobené velikosti a barvy značkového termohrnku není možné.

Reference: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.

Reference: VAC081312

Plastový hrnek s potiskem

Plastový hrnek s potiskem je praktický pomocník na cestách. Na tomto plastovém hrnku s potiskem můžete umístit své logo nebo jiné sdělení. Plastový hrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Díky každodennímu užívání plastového hrnku s potiskem bude vaše reklama velmi efektivní.  Přizpůsobení velikosti a barvy plastového hrnku s potiskem...

Reference: cup033

Propagační termošálek

Propagační termošálek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Propagační termošálek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Propagační termošálek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Propagační termošálek zapadne do většiny držáků nápojů v automobilech. Barva a velikost...