Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník

PLPW--120307
Rating 

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti. Nechte si vyrobit zakázkový plastový větrník a ohromte své zákazníky či obchodní partnery.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: plast

Rozměry: 20 cm

Cena obsahuje jednostranný tisk listů.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
PLPW--120307
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Referenca: GS-AB001

Antistresové míčky s potiskem na zakázku

Klasické kulaté antistresové míčky, které na zakázku opatříme potiskem. Antistresové míčky v barvě nebo kombinaci barev a s potiskem na zakázku. Antistresové míčky jsou vyrobené z měkkého polyuretanu neboli PU a mohou se nechat na zakázku opatřit potiskem - například logem, značkou a Vy tak získáte krásný reklamní předmět pro své zákazníky či obchodní...

Referenca: GS-DM004

Rohože s logem z kokosového vlákna

Uvědomujeme si důležitost ochrany životního prostředí, a proto Vám nabízíme rohože s logem vyrobené z kokosového vlákna. Tyto rohože s logem jsou na zakázku vyrobeny ze 100% přírodního materiálu  - kokosového vlákna. Rohože z kokosového vlákna navíc skvěle vypadají.

Referenca: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Referenca: GS-MC-004

Reklamní kouzelný mnohoúhelník s potiskem

Reklamní kouzelný mnohoúhelník opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní předmět, který bude prezentovat například služby společnosti, kontaktní informace, Vaše produkty či zaměstnance. Kouzelný mnohoúhelník s potiskem je perfetkní reklamní předmět pro Vaše obchodní klienty nebo zákazníky.

Referenca: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.

Referenca: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Referenca: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.

Referenca: hour_glass_012

Přesýpací hodiny na míru

Přesýpací hodiny na míru vám vyrobíme v jakémkoli tvaru a barevném provedení. S našimi přesýpacími hodinami na míru budete mít u svých zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Referenca: GS-CHOC-020

Promo čokoládové pralinky v krabičce s potiskem

Promo čokoládové pralinky v krabičce ve tvaru rámečku, který opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo čokoládové pralinky v krabičce jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.