Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník

PLPW--120307
Bewertung 

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti. Nechte si vyrobit zakázkový plastový větrník a ohromte své zákazníky či obchodní partnery.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: plast

Rozměry: 20 cm

Cena obsahuje jednostranný tisk listů.

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
PLPW--120307
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Artikel-Nr.: PAAF-120309

Osvěžovač vzduchu výrobce

Osvěžovač vzduchu od výrobce může být vyroben v jakémkoliv tvaru, barvě a vůni. Osvěžovač vzduchu od výrobce je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně. Osvěžovač vzduchu od výrobce jistě ocení každý zákazník.

Artikel-Nr.: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Artikel-Nr.: GS-CHW-016

Zakázková výroba mint pastilky v blistru

Reklamní mint pastilky v blistru, který může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho grafického zadání. Zakázková výroba mint nebo ovocné pastilky v blistru zajistí jedinečné osvěžení na Vaších promo eventech, recepci hotelu i firmy. Mint pastilky v blistru a jejich zakázková výroba za skvělé ceny. 

Artikel-Nr.: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Artikel-Nr.: GS-FK002

Reklamní plovoucí klíčenky

Reklamní plovoucí klíčenky lze vyrobit v různých barvách, velikostech a tvarech. Lze je také na zakázku opatřit potiskem například logem či značkou. Reklamní plovoucí klíčenky jsou lehké, praktické a originální. 

Artikel-Nr.: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Artikel-Nr.: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Artikel-Nr.: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Artikel-Nr.: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Artikel-Nr.: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Artikel-Nr.: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Artikel-Nr.: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.