Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk

LAHT-120415
Rating 

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. Promo lanyard na krk je na konci opatřena kovovým očkem se otočnou karabinkou.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE




Tehnične lastnosti
LAHT-120415
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-DM007

Velké promo rohože s brandingem

Díky velké promo rohoži s brandingem můžete mít i Vy originální práh. Tento typ velké promo rohože s brandingem umožňuje navolit přesné parametry a vyrobit ji přesně dle Vašeho zadání. Velké promo rohože budou skvělou vizitkou Vaší společnosti.

Referenca: GS-MAGST-008

Keramické magnetky na zakázku

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.

Referenca: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.

Referenca: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Referenca: GS-SLCB-013

Propagační silikonové náramky

Propagační silikonové náramky jsou vyráběny stejným způsobem jako Livestrong náramek. Materiály použité při jeho výrobě jsou gel a silikon. Logo nebo reklamní slogan se do prapagačních silikonových náramků vyráží.

Referenca: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Referenca: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.

Referenca: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Referenca: GS-CHOC-011

Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání. 

Referenca: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Referenca: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Referenca: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.