Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk

LAHT-120415
Rating 

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. Promo lanyard na krk je na konci opatřena kovovým očkem se otočnou karabinkou.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE




Product Details
LAHT-120415
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Reference: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.

Reference: GS-CHW-017

Tic tac v blistr balení s potiskem

Bonbónky mentolové či ovocné tic tac mohou být  v blistrech a zakázku po 18, 24 nebo 36 a v papírové balení s potiskem dle Vašeho zadání. Tic tac v blistru a papírovém balení s Vaším firemním potiskem budou perfektním propagačním předmět ke zviditelnění Vaší značky.

Reference: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Reference: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Reference: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Reference: GS-SLCB-011

3D silikonové náramky na zakázku

3D silikonové náramky na zakázku vyrábíme ze silikonu 100% kvality. Tvar 3D silikonového náramku na zakázku se přizpůsobuje představám zákazníků. Barvy se do 3D silikonového náramku na zakázku vstřikují přímo.

Reference: GS-CHOC-021

Čokoládové bonbóny v krabičce výrobce

Čokoládové bonbóny v krabičce přímo od výrobce za skvělé ceny. Tyto čokoládové bonbóny v krabičce výrobce může jednotlivě zabalit do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Čokoládové bonbóny z dílny výrobce budou perfektním a luxusním dárkem pro Vaše zaměstnance, obchodní partnery nebo zákazníky.

Reference: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Reference: GS-PC003

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Reference: GS-CHW-009

Tic tac v plechové krabičce na zakázku

Tic tac ovocné či mentolové, pastilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny.

Reference: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Reference: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Reference: GS-BCH-003

Reklamní skládací sedátko potištěné

Potištěné reklamní skládací plážové sedátko je velice praktické a oblíbené. Reklamní skládací sedátko může být na zakázku potištěné dle Vašeho zadání. Toto skládací sedátko najde uplatnění v létě i zimě a bude patřit mezi velmi populární a trendy promo.