Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk

LASP-120406
Rating 

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. Úzká reklamní šňůrka je opatřena malou plastovou přeskou s textilním očkem na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
LASP-120406
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Referenca: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referenca: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

Referenca: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Referenca: GS-SLCB-011

3D silikonové náramky na zakázku

3D silikonové náramky na zakázku vyrábíme ze silikonu 100% kvality. Tvar 3D silikonového náramku na zakázku se přizpůsobuje představám zákazníků. Barvy se do 3D silikonového náramku na zakázku vstřikují přímo.

Referenca: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Referenca: GS-CHW-003

Reklamní plastové vizitky s mint pastilkami

Plastové vizitky s mint pastilkami, které budou perfektní reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Plastové vizitky s mint pastilkami osvěží Vaše reklamní eventy. Nechte opatřit plastové vizitky potiskem například kontaktními informacemi nebo logem firmy a získáte osvěžující reklamní dárek pro klienty či obchodní partnery.   

Referenca: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: car-air-freshener-010

Osvěžovač vzduchu na míru

Osvěžovač vzduchu na míru vám vyrobíme přesně podle vašich představ a opatříme jej po obou stranách ofsetovým potiskem. Díky našim osvěžovačům vzduchu, které vám vyrobíme na míru, si vás i vaši firmu budou všichni pamatovat.

Referenca: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.