Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk

LASP-120406
Rating 

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. Úzká reklamní šňůrka je opatřena malou plastovou přeskou s textilním očkem na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
LASP-120406
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: PAAF-120301

Propagační vůně do auta

Propagační vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naší propagační vůní do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vůně do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Reference: PAAF-120305

Reklamní vonítko do auta

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vonítko do auta je také velmi lehké. Reklamní vontíko do auta využijete také doma či v kanceláři.

Reference: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Reference: GS-SLCB-011

3D silikonové náramky na zakázku

3D silikonové náramky na zakázku vyrábíme ze silikonu 100% kvality. Tvar 3D silikonového náramku na zakázku se přizpůsobuje představám zákazníků. Barvy se do 3D silikonového náramku na zakázku vstřikují přímo.

Reference: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Reference: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Reference: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Reference: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Reference: LAHT-120411

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Reference: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Reference: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu.