Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

GS-LLP-004
Rating 

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem jsou univerzální reklamní předmět pro propagační akce, výstavy nebo veletrhy. Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Min. objednávka: 1000ks/druh
Rozměry
Ø25mm, krabička 30x30x30mm
Tvar:
kulička
Příchutě
ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Potisk obalu
: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-LLP-004
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Referenca: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní. 

Referenca: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Referenca: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Referenca: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Referenca: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Referenca: car-air-freshener-009

Reklamní osvěžovač vzduchu do auta

Reklamní osvěžovače vzduchu do auta jsou vyrobeny z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Na zakázku vám vyrobíme reklamní osvěžovač vzduchu do auta v jakémkoli tvaru a vytiskneme na něj vaše logo, slogan nebo kontaktní údaje.

Referenca: GS-CHW-004

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

Referenca: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Referenca: GS-PC003

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.