Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

GS-LLP-004
Bewertung 

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem jsou univerzální reklamní předmět pro propagační akce, výstavy nebo veletrhy. Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Min. objednávka: 1000ks/druh
Rozměry
Ø25mm, krabička 30x30x30mm
Tvar:
kulička
Příchutě
ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Potisk obalu
: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-LLP-004
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: tissue-paper-001

Reklamní ubrousky

Reklamní ubrousky dodají každé akci osobní nádech. Na zakázku vám na reklamní ubrousky vytiskneme logo firmy, výrobku nebo reklamní slogan.

Artikel-Nr.: GS-HP 003

Propagační hřejivé polštářky výrobce

Propagační hřejivé polštářky od výrobce za skvělé ceny.  Propagační hřejivé polštářky výrobce zhotoví v různých tvarech a velikostech a s potiskem. Propagační hřejivé polštářky výrobce dodává v kvalitního a pevného PVC, které je naprosto netoxické. Propagační hřejivé polštářky vyhovují předpisu CE.    

Artikel-Nr.: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Artikel-Nr.: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Artikel-Nr.: CCHT-120102

Čistící hadřík na zakázku

Čistící hadřík Vám vyrobíme na zakázku. Na zakázku si můžete nechat na čistící hadřík natisknout firemní logo či slogan. Čistící hadřík na zakázku je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Artikel-Nr.: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Artikel-Nr.: GS-PC002

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

Artikel-Nr.: car-air-freshener-004

Osvěžovač vzduchu s potiskem

Osvěžovače vzduchu s potiskem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního ekologického papíru. Náš osvěžovač vzduchu s potiskem je reklamní předmět, který je dobře a dlouho viditelný.

Artikel-Nr.: PIMB-002

Promo čistící hadřík - mikrovlákno

Promo čistící hadřík z mikrovlákna je z 20% z polyesteru a z 20% z polyamidu. Je velmi jemný a má skvělé čistící schopnosti. Promo čistící hadřík - mikrovlákno lze použít jak na leštění skleniček, tak na čištění fotoaparátu, displeje telefonu či počítače, hodinek, televizní obrazovky,  a dokonce vašich CD a DVD.

Artikel-Nr.: GS-COFF-001

Reklamní káva s potiskem

V naší nabídce reklamní kávy s potiskem se nachází nepřeberné množství druhů z různých koutů světa a nejznámějších pěstitelských oblastí jako Ekvádor, Costa Rica, Cuba, Dominikánská republika, Keňa, Indie, Indonésie, Peru, Brazílie a další.

Artikel-Nr.: PAPW--120304

Papírový větrník na zakázku

Papírový větrník necháme vyrobit na zakázku dle Vašeho návrhu. Papírový větrník na zakázku je ideálním dárkem na výstavách a veletrzích. Papírový větrník si můžete na zakázku nechat potisknout logem či sloganem firmy.