Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže

leather79
Hodnotenie 

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


Detaily produktu
leather79
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Kód: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Kód: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Kód: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Kód: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.

Kód: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.

Kód: leather31

Designový zápisník

Lidé se často vybírají designový zápisník aby podtrhli svůj styl. Náš designový zápisník plní přesně tento účel. Designový zápisník je z černé kůže a zavírá se na cvoček. Tento designový zápisník nabízíme v různých velikostech pro čely Vaší propagace.

Kód: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Kód: leather16

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Kód: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Kód: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Kód: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Kód: leather36

Kožený koš

Kožený koš může být stylovým dárkem. Kožený koš je z jemné kůže s vytlačeným vzorem. Barva koženého koše je ponechána přírodní. Kožený koš je pěkný doplněk kanceláře nebo jiného interiéru.

Kód: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L