Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže

leather79
Bewertung 

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


Artikeldetails
leather79
1000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.


 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: leather73

Poznámkový blok s reklamou

Poznámkový blok s reklamou patří mezi nejoblíbenější produkty v našem eshopu. Poznámkový blok s reklamou má totiž velmi atraktivní styl. Na papír uvnitř poznámkového bloku s reklamou se velmi dobře píše. Použijte poznámkový blok s reklamou jako propagační dárek a jistě uspějete. Poznámkový blok s reklamou nabízíme v těchto velikostech: S, M, L

Artikel-Nr.: leather36

Kožený koš

Kožený koš může být stylovým dárkem. Kožený koš je z jemné kůže s vytlačeným vzorem. Barva koženého koše je ponechána přírodní. Kožený koš je pěkný doplněk kanceláře nebo jiného interiéru.

Artikel-Nr.: leather85

Reklamní klíčenka

Reklamní klíčenka je dostupná v mnoha barvách. Každá reklamní klíčenka je z kvalitní kůže. Takováto reklamní klíčenka je osvědčeným propagačním dárkem.  

Artikel-Nr.: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Artikel-Nr.: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Artikel-Nr.: leather15

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Artikel-Nr.: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Artikel-Nr.: leather31

Designový zápisník

Lidé se často vybírají designový zápisník aby podtrhli svůj styl. Náš designový zápisník plní přesně tento účel. Designový zápisník je z černé kůže a zavírá se na cvoček. Tento designový zápisník nabízíme v různých velikostech pro čely Vaší propagace.

Artikel-Nr.: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Artikel-Nr.: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Artikel-Nr.: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Artikel-Nr.: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.    

Artikel-Nr.: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Artikel-Nr.: leather55

Reklamní pouzdra na mobil

Reklamní pouzdra na mobil jsou dlouhodobě oblíbeným produktem. Reklamní pouzdra na mobil nabízíme v různých velikostech a provedeních s prostorem pro Vaše logo. Kvalitu a náklady na reklamní pouzdra na mobil můžeme uzpůsobit Vašim potřebám. Kontaktujte nás pro bližší specifikace pro reklamní pouzdra na mobil.

Artikel-Nr.: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Artikel-Nr.: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.