Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

LAHT-120407
Hodnotenie 

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk na zakázku konci umístěno kovové očko s otočnou karabinkou a textilní šňůrka na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
LAHT-120407
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-MC-008

Magické kostky jako svatební oznámení

Navrhněte si sami své svatební oznámení v podobě magické kostky. Magické kostky necháme opatřit grafikou dle Vašeho návrhu a Vy je můžete použít jako originální a vtipné svatební oznámení. Magické kostky lze opatřit jakoukoliv grafikou a proto je můžete využít nejen jako svatební oznámení ale také k propagaci firmy. 

Kód: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Kód: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Kód: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Kód: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Kód: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Kód: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Kód: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Kód: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Kód: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní. 

Kód: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.