Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

LAHT-120407
Bewertung 

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk na zakázku konci umístěno kovové očko s otočnou karabinkou a textilní šňůrka na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
LAHT-120407
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: car-air-freshener-011

Osvěžovač vzduchu na zakázku

Náš osvěžovač vzduchu na zakázku provoní vaše auto nebo byt na dlouhou dobu. Kromě toho, že krásně voní, se naše osvěžovače vzduchu na zakázku dají se použít i jako dekorativní předměty.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Artikel-Nr.: Button-badge-001

Reklamní odznak

Reklamní odznak je vyroben z kvalitního cínu. Jako reklamní předmět není reklamní odznak drahý a zaručeně poutá pozornost.

Artikel-Nr.: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Artikel-Nr.: pad-090804

Protiskluzová podložka

Naše protiskluzová podložka je vyrobena z polyutheranu a 100% vyhovuje testům SGS. Na tuto protiskluzovou podložku si ve svém autě můžete bez obav odložit digitální přístroje, sluneční brýle či mince.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-014

Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem

Čokoládový text v dřevěné krabičce opatříme s potiskem například logem, značkou, názvem produktu nebo jiným sdělením. Čokoládový text v dřevěné krabičce s potiskem je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte jak si vážíte spolupráce.

Artikel-Nr.: LASP-120404

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Artikel-Nr.: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Artikel-Nr.: pad-090806

Promo protiskluzová podložka

Naše promo protiskluzová podložka není magnetická a není vyrobena z lepivých materiálů. Tato promo protiskluzová podložka je omyvatelná a je ideálním reklamním předmětem.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Artikel-Nr.: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Artikel-Nr.: CCHT-120107

Hadřík z mikrovlákna na zakázku

Hadřík z mikrovlákna na zakázku je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Hadřík z mikrovlákna na zakázku může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Artikel-Nr.: GS-COO-005

Perníčky v dárkovém balení s potiskem

Perníčky v dárkovém balení jsou umístěny v papírové vaničce, která může být opatřena potiskem dle Vašeho zadání. Perníčky v dárkovém balení jsou sladký reklamní dárek pro Vaše zákazníky, klienty a obchodní partnery. Perníčky v dárkovém balení s potiskem nemohou být krokem vedle při propagací Vaší kavárny, restaurace nebo společnosti.

Artikel-Nr.: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Artikel-Nr.: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů.