Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

LAHT-120407
Rating 

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk na zakázku konci umístěno kovové očko s otočnou karabinkou a textilní šňůrka na mobilní telefon.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
LAHT-120407
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Šňůrka na krk na zakázku

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Referenca: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Referenca: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Referenca: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referenca: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Referenca: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Referenca: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Referenca: GS-CHOC-011

Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání. 

Referenca: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Referenca: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: tissue-paper-004

Ubrousky na zakázku

Ubrousky na zakázku nabízíme s různými vzory pro různé příležitosti. Ubrousky na zakázku jsou vyráběny z papíru a jsou příjemně měkké.

Referenca: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.