Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

LAHT-120411
Hodnotenie 

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty. Tato promo šňůrka na krk je zakončena textilním očkem na mobilní telefon. Promo šňůrka na krk má dvě větší plastové přesky - jednu za krkem a druhou na konci šňůrky.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
LAHT-120411
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-CHOC-016

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

Kód: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Kód: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Kód: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Kód: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Kód: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Kód: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Kód: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Kód: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...