Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

LAHT-120411
Rating 

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty. Tato promo šňůrka na krk je zakončena textilním očkem na mobilní telefon. Promo šňůrka na krk má dvě větší plastové přesky - jednu za krkem a druhou na konci šňůrky.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalii ale produsului
LAHT-120411
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Referinta: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referinta: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Referinta: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referinta: GS-AB002

Antistresové míčky Smiley

Antistresové kulaté míčky Smiley v různých barvách. Antistresové míčky Smiley jako dárek pro zákazníky. Věnujte svým zákazníkům či obchodním partnerům antistresové míčky Smiley, které máme k dispozici v základních barvách: žlutá, oranžová, růžová, červená, zelená, modrá. 

Referinta: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Referinta: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referinta: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Referinta: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Referinta: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Referinta: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci.