Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

LAHT-120411
Bewertung 

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty. Tato promo šňůrka na krk je zakončena textilním očkem na mobilní telefon. Promo šňůrka na krk má dvě větší plastové přesky - jednu za krkem a druhou na konci šňůrky.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 1.5x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
LAHT-120411
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Promo šňůrka na krk

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Artikel-Nr.: GS-SLC003

Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku

Propagujte se originálně pomocí reklamní ozdoby na tkaničky, kterou pro Vás na zakázku vyrobíme ze silikonu, PVC, kovu a různým potiskem, ve 3D nebo 2D designu. Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku k propagaci značky jsou jistě efektivním prostředkem.

Artikel-Nr.: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Artikel-Nr.: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Artikel-Nr.: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Artikel-Nr.: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Artikel-Nr.: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Artikel-Nr.: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Artikel-Nr.: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Artikel-Nr.: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Artikel-Nr.: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Artikel-Nr.: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Artikel-Nr.: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Artikel-Nr.: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět.