Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

GS-PC003
Hodnotenie 

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku. Garanutujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-PC003
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: LAHT-120411

Promo šňůrka na krk

Tato promo šňůrka na krk je opatřena potiskem, který se vytváří pomocí tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga a slogany v plných barvách. Promo šňůrka na krk je stálicí mezi reklamními předměty.

Kód: GS-COO-004

Reklamní perníčky zakázková výroba

Zakázková výroba může reklamní perníčky balit jednotlivě do hygienického flow pack balení, které lze potisknout Vaším logem, názvem restaurace, hotelu či pořádané reklamní akce. Zakázková výroba dodá reklamní perníčky s cukrovou polevou, které budou skvělé pro každou příležitost.

Kód: GS-CHW-017

Tic tac v blistr balení s potiskem

Bonbónky mentolové či ovocné tic tac mohou být  v blistrech a zakázku po 18, 24 nebo 36 a v papírové balení s potiskem dle Vašeho zadání. Tic tac v blistru a papírovém balení s Vaším firemním potiskem budou perfektním propagačním předmět ke zviditelnění Vaší značky.

Kód: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.

Kód: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Kód: GS-SILP-001

Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky

Tyto barevné propagační tvarované silikonové náramky a gumičky mohou být na zakázku v různých barvách, tvarech a velikostech. Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky jsou vyrobeny ze 100 % silikonu a jsou tedy naprosto hypoalergenní a tedy vhodné pro děti. Tvarované silikonové náramky a gumičky se pokaždé vrátí do původního tvaru, když je budete...

Kód: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Kód: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Kód: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Kód: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Kód: PAAF-120305

Reklamní vonítko do auta

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vonítko do auta je také velmi lehké. Reklamní vontíko do auta využijete také doma či v kanceláři.

Kód: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.

Kód: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.