Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

GS-PC003
Rating 

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku. Garanutujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-PC003
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Reference: GS-HP 004

Reklamní nahřívací polštářky klíčenka

Nahřívací reklamní polštářky mohou být například ve tvaru srdce, které má kroužek pro připnutí na klíče a slouží tak jako reklamní klíčenka. Nahřívací polštářky klíčenka jako originální reklamní předmět., který budou mít Vaši zakázníci stále při sobě.   

Reference: moup001

Podložka pod myš

Podložka pod myš s 3D obrázkem. Barevná podložka pod myš je perfektní firemní dárek. Podložku pod myš vyrobíme na zakázku podle vašich představ.

Reference: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.

Reference: GS-DM001

Promo rohože

Tento typ promo rohože je na zakázku vyroben z vinylu je skvělý pro použití v reklamě. Na promo rohože se dá na zakázku natisknout Vaše logo či slogan. Tyto promo rohože mají jasné barvy a kvalitní potisk a budou Vám skvěle sloužit jako reklama i jako prostředek pro čistění obuvi. Využijte tyto rohože pro reklamu!

Reference: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Reference: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Reference: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Reference: GS-TCWP001

Plastové termohrnky s vložitelným potiskem

Plastové reklamnní termohrnky s vložitelným potiskem. Termohrnky s vložitelným potiskem jako originální předmět k propagaci. Plastové termohrnky mají transparentní dvoustěnné tělo a je tedy možné je opatřit vložitelným potiskem dle Vašeho zadání. 

Reference: GS-MC-016

Brand:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Reference: GS-OT004

Reklamní teploměry zakázková výroba

Reklamní teploměry a jejich zakázková výroba Vám zajistí, že budete svou firmu propagovat pomocí originálního předmětu. Zakázková výroba pro Vás může zajistit reklamní teploměry v různých tvarech, barvách, velikostech a s potiskem. 

Reference: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Reference: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Reference: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.