Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

GS-PC003
Rating 

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku. Garanutujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-PC003
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Plastové věrnostní karty s potiskem na zakázku

Chcete pro své zákazníky plastové věrnostní karty s originální potiskem? My Vám vyrobíme plastové věrnostní karty na zakázku s jakýmkoliv potiskem.  Poskytujte svým zákazníkům speciální nabídky a věnujte jim věrnostní karty s designem a potiskem na zakázku.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-SLC002

Kovové ozdoby na tkaničky na zakázku

Reklamní kovové ozdoby na tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a s logem. Kovové ozdoby na tkaničky jako reklamní dárek pro fanoušky sportovních týmů, členy sportovních klubů, milovníky značek oblečení či pití. Reklamní kovové ozdoby na tkaničky mají opravdu široké možnosti.

Referenca: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Referenca: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Referenca: pad-090807

Propagační protiskluzová podložka

Propagační protiskluzová podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší propagační protiskluzové podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Referenca: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Referenca: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Referenca: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Referenca: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Referenca: odzna07pse

Odznáček

Vyzkoušejte odznáček pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáček je z kvalitního kovu. Na odznáček je možné vyrazit logo nebo text. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za výhodné ceny.

Referenca: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Referenca: GS-ICSC-006

Reklamní škrabky na led s rukavicí

Reklamní škrabky na led s rukavicí, která je vybavena teplou fleecovou vložkou. Tyto reklamní škrabky na led s rukavicí lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní škrabky na led s rukavicí ochrání přes studeným ledem a sněhem.