Přívěsek na mobilní telefon - citron

Přívěsek na mobilní telefon - citron

PCH081204
Bewertung 

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru citronu má krásnou žlutou barvu. Přívěsek na mobilní telefon - citron je ideálním reklamním předmětem do obchodu s ovocem a zeleninou nebo baru.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru citronu má krásnou žlutou barvu. Přívěsek na mobilní telefon - citron je ideálním reklamním předmětem do obchodu s ovocem a zeleninou nebo baru. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru citronu?

Artikeldetails
PCH081204
300
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Přívěsek na mobilní telefon - citron

Přívěsek na mobilní telefon - citron

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru citronu má krásnou žlutou barvu. Přívěsek na mobilní telefon - citron je ideálním reklamním předmětem do obchodu s ovocem a zeleninou nebo baru.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: keyr003

Privěsek na klice

Přívěsek na klíče je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek na klíče je z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: mos024

Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru

Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Plastové šňůrky na mobilní telefony na míru dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Artikel-Nr.: PCH081228

Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru grilovaného kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Artikel-Nr.: PCH081216

Přívěsek na mobilní telefon - slanina

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru slaniny je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - slanina je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Artikel-Nr.: PCH081214

Přívěsek na mobilní telefon - zelené jablko

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru zeleného jablka je ideálním reklamním předmětem do obchodu s ovocem a zeleninou. Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru zeleného jablka bude vašim zákazníkům připomínat, že mají jíst více ovoce.

Artikel-Nr.: mos023

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku

Plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku jsou díky svému stylovému designu jsou nejlepším příslušenstvím pro mobilní telefony nebo jiné digitální příástroje. Věnujte svým zákazníkům plastové šňůrky na mobilní telefony na zakázku a ukažte jim, že si jich vážíte.

Artikel-Nr.: priv01

Přívěsky na mobil

Přívěsky na mobil s potiskem v různých provedeních. Naše přívěsky na mobil jsou vhodné k potištění libovolnou reklamou. Vyzkoušejte přívěsky na mobil pro svou propagaci.

Artikel-Nr.: 4OS0019

Ski roller

Tento barevný ski roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s veselým dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento ski roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Artikel-Nr.: M1

Přívěsek pro mobilní telefon

Přívěsek pro mobilní telefon je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci. Přívěsek pro mobilní telefon má zabudouvanou indikaci příchozího hovoru. Přívěsek pro mobilní telefon je z kvalitního plastu. Naše přívěsky pro mobilní telefony jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: PCH081202

Přívěsky na mobilní telefony - krevety

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru krevety má hezký tvar i barvu. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru krevety?

Artikel-Nr.: keyr005

Přívěsek

Přívěsek je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek je možné použít na klíče, na batoh a podobně. Přívěsek je z odolného plastu. Naše přívěsky jsou za nejvýhodnější ceny.