Řetízek na mobilní telefon - sushi

Řetízek na mobilní telefon - sushi

PCH081217
Bewertung 

Řetízek na mobilní telefon ve tvaru sushi zaručeně upoutá pozornost. Řetízek na mobilní telefon - sushi je ideálním reklamním předmětem do japonské restaurace.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Řetízek na mobilní telefon ve tvaru sushi zaručeně upoutá pozornost. Řetízek na mobilní telefon - sushi je ideálním reklamním předmětem do japonské restaurace. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru sushi?

Artikeldetails
PCH081217
300
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Řetízek na mobilní telefon - sushi

Řetízek na mobilní telefon - sushi

Řetízek na mobilní telefon ve tvaru sushi zaručeně upoutá pozornost. Řetízek na mobilní telefon - sushi je ideálním reklamním předmětem do japonské restaurace.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: 4OS0019

Ski roller

Tento barevný ski roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s veselým dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento ski roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Artikel-Nr.: mos076

Přívěsek na mobily

Přívěsek na mobily je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek na mobily je nádobka s květinou uvnitř. Přívěsek na mobily je z odolného plastu. Naše přívěsky na mobily jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: 4OS0028

Přívěsek Číňanka velká milá

Přívěsek Číňanka velká milá - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká milá je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká milá se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.

Artikel-Nr.: PCH081202

Přívěsky na mobilní telefony - krevety

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru krevety má hezký tvar i barvu. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru krevety?

Artikel-Nr.: keyr002

Přívěsky na klíče

Přívěsky na klíče ve tvaru botičky skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsky na klíče jsou z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: mos029

Reklamní plastové šňůrky na mobilní telefony

Reklamní plastové šňůrky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Díky svému stylovému designu jsou reklamní plastové šňůrky nejlepším příslušenstvím nejen pro mobilní telefony, ale i jiné digitální přístroje.

Artikel-Nr.: mos030

Dárkové plastové šňůrky na mobilní telefony

Dárkové plastové šňůrky na mobilní telefony jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Dárkové plastové šňůrky na mobilní telefony dodáváme v různých tvarech, barvách a velikostech dle přání zákazníka.

Artikel-Nr.: M1

Přívěsek pro mobilní telefon

Přívěsek pro mobilní telefon je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci. Přívěsek pro mobilní telefon má zabudouvanou indikaci příchozího hovoru. Přívěsek pro mobilní telefon je z kvalitního plastu. Naše přívěsky pro mobilní telefony jsou za nejvýhodnější ceny.

Artikel-Nr.: PCH081231

Přívěsek na mobilní telefon - dort

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu je ideálním reklamním předmětem do pekáren a cukráren. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malý dárek dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu?

Artikel-Nr.: PCH081214

Přívěsek na mobilní telefon - zelené jablko

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru zeleného jablka je ideálním reklamním předmětem do obchodu s ovocem a zeleninou. Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru zeleného jablka bude vašim zákazníkům připomínat, že mají jíst více ovoce.