Zakázkové metalické silikonové náramky

Zakázkové metalické silikonové náramky

GS-SLCB-023
Rating 

Zakázkové metalické silikonové náramky. Tyto zakázkové gumové silikonové náramky mají zlatou metalickou barvu. Zlaté metalické náramky byly donedávna nevyrobitelné, jsme rádi že Vám můžeme tuto novinku predstavit.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Zakázkové metalické silikonové náramky. Tyto zakázkové gumové silikonové náramky mají zlatou metalickou barvu. Zlaté metalické náramky byly donedávna nevyrobitelné, jsme rádi že Vám můžeme tuto novinku predstavit. Naší novinkou jsou zlaté silikonové náramky, které Vám na zakázku opatříme potiskem, ražbou, reliéfem nebo vybarvovanou ražbou. Zlaté silikonové náramky lze vyrobit ve standardní, ale i v dalších velikostech. Záleží na Vašem zadání. Zlaté silikonové náramky vypadají luxusně, jsou vyrobeny ze 100% silikonu, jsou hypoalergenní a naprosto netoxické a ekologické.

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SLCB-023
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Zakázkové metalické silikonové náramky

Zakázkové metalické silikonové náramky

Zakázkové metalické silikonové náramky. Tyto zakázkové gumové silikonové náramky mají zlatou metalickou barvu. Zlaté metalické náramky byly donedávna nevyrobitelné, jsme rádi že Vám můžeme tuto novinku predstavit.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Reference: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Reference: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Reference: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Reference: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Reference: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Reference: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Reference: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem.