Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

GS-LLP-001
Értékelés 

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Propagační mini lízátka vyrobená na zakázku jsou balená v hygienické flowpack fólii, která může být metalická, transparentní a opatřená potiskem. Mini lízátka s potiskem můžete využít pro svou propagační kampaň, kterou chcete zviditelnit své město, firmu, značku či produkt. Propagační mini lízátka s potiskem jsou vhodná pro sportovní či firemní a reklamní akce.

Min. objednávka: 7000ks/druh
Rozměry: 52x65mm (52x110mm s tyčkou)
Tvarploché kulaté, srdce
Příchutěovoce ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko), kola
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-LLP-001
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: but09

Buton 2

Buton umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude buton originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Cikkszám: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Cikkszám: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Cikkszám: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Cikkszám: GS-ICSC-009

Škrabky na led s brandingem

Škrabky na led je možné opatřit brandingem dle zadání klienta. Škrabky na led s brandingem jako logem, sloganem nebo jinou grafikou. Tyto škrabky na led mohou být také vybaveny užitečným košťátkem, které pomůže odstranit sníh z auta.

Cikkszám: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Cikkszám: GS-SILP-001

Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky

Tyto barevné propagační tvarované silikonové náramky a gumičky mohou být na zakázku v různých barvách, tvarech a velikostech. Propagační tvarované silikonové náramky a gumičky jsou vyrobeny ze 100 % silikonu a jsou tedy naprosto hypoalergenní a tedy vhodné pro děti. Tvarované silikonové náramky a gumičky se pokaždé vrátí do původního tvaru, když je budete...

Cikkszám: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Cikkszám: GS-DM007

Velké promo rohože s brandingem

Díky velké promo rohoži s brandingem můžete mít i Vy originální práh. Tento typ velké promo rohože s brandingem umožňuje navolit přesné parametry a vyrobit ji přesně dle Vašeho zadání. Velké promo rohože budou skvělou vizitkou Vaší společnosti.

Cikkszám: CCHT-120104

Čistící hadřík s logem

Čistící hadřík s logem, které necháme natisknout na zakázku. Čistící hadřík s Vaším firemní logem či sloganem. Čistící hadřík s logem je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Cikkszám: GS-DM001

Promo rohože

Tento typ promo rohože je na zakázku vyroben z vinylu je skvělý pro použití v reklamě. Na promo rohože se dá na zakázku natisknout Vaše logo či slogan. Tyto promo rohože mají jasné barvy a kvalitní potisk a budou Vám skvěle sloužit jako reklama i jako prostředek pro čistění obuvi. Využijte tyto rohože pro reklamu!

Cikkszám: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci.