Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

GS-LLP-001
Rating 

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační mini lízátka vyrobená na zakázku jsou balená v hygienické flowpack fólii, která může být metalická, transparentní a opatřená potiskem. Mini lízátka s potiskem můžete využít pro svou propagační kampaň, kterou chcete zviditelnit své město, firmu, značku či produkt. Propagační mini lízátka s potiskem jsou vhodná pro sportovní či firemní a reklamní akce.

Min. objednávka: 7000ks/druh
Rozměry: 52x65mm (52x110mm s tyčkou)
Tvarploché kulaté, srdce
Příchutěovoce ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko), kola
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-LLP-001
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-SLCB-018

Reklamní gumový náramek

Reklamní gumový náramek se skládá z jednotlivých barevných segmentů, které na sebe navazují. Barvy se navzájem nemísí ani se do sebe navzájem nevpíjí. Na zakázku vám reklamní gumové náramky vyrobíme v barevném provedení, které vám bude vyhovovat.

Reference: car-air-freshener-009

Reklamní osvěžovač vzduchu do auta

Reklamní osvěžovače vzduchu do auta jsou vyrobeny z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Na zakázku vám vyrobíme reklamní osvěžovač vzduchu do auta v jakémkoli tvaru a vytiskneme na něj vaše logo, slogan nebo kontaktní údaje.

Reference: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Reference: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Reference: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Reference: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Reference: GS-CHOC-021

Čokoládové bonbóny v krabičce výrobce

Čokoládové bonbóny v krabičce přímo od výrobce za skvělé ceny. Tyto čokoládové bonbóny v krabičce výrobce může jednotlivě zabalit do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Čokoládové bonbóny z dílny výrobce budou perfektním a luxusním dárkem pro Vaše zaměstnance, obchodní partnery nebo zákazníky.

Reference: moup001

Podložka pod myš

Podložka pod myš s 3D obrázkem. Barevná podložka pod myš je perfektní firemní dárek. Podložku pod myš vyrobíme na zakázku podle vašich představ.

Reference: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Reference: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Reference: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Reference: GS-CHW-014

Propagační žvýkačky v blistru výrobce

Žvýkačky v blistru mohou být dalším reklamním produktem na Vaší propagační akci. Navíc jsou žývkačky v blistru přímo od výrobce za skvělé ceny. Žvýkačky v blistru od výrobce jako propagační předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery.

Reference: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Reference: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.