Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

GS-LLP-001
Hodnotenie 

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Propagační mini lízátka vyrobená na zakázku jsou balená v hygienické flowpack fólii, která může být metalická, transparentní a opatřená potiskem. Mini lízátka s potiskem můžete využít pro svou propagační kampaň, kterou chcete zviditelnit své město, firmu, značku či produkt. Propagační mini lízátka s potiskem jsou vhodná pro sportovní či firemní a reklamní akce.

Min. objednávka: 7000ks/druh
Rozměry: 52x65mm (52x110mm s tyčkou)
Tvarploché kulaté, srdce
Příchutěovoce ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko), kola
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-LLP-001
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: PAAF-120305

Reklamní vonítko do auta

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vonítko do auta je také velmi lehké. Reklamní vontíko do auta využijete také doma či v kanceláři.

Kód: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Kód: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Kód: GS-SLC002

Kovové ozdoby na tkaničky na zakázku

Reklamní kovové ozdoby na tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a s logem. Kovové ozdoby na tkaničky jako reklamní dárek pro fanoušky sportovních týmů, členy sportovních klubů, milovníky značek oblečení či pití. Reklamní kovové ozdoby na tkaničky mají opravdu široké možnosti.

Kód: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Kód: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Kód: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Kód: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.