Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

GS-LLP-001
Bewertung 

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Propagační mini lízátka vyrobená na zakázku jsou balená v hygienické flowpack fólii, která může být metalická, transparentní a opatřená potiskem. Mini lízátka s potiskem můžete využít pro svou propagační kampaň, kterou chcete zviditelnit své město, firmu, značku či produkt. Propagační mini lízátka s potiskem jsou vhodná pro sportovní či firemní a reklamní akce.

Min. objednávka: 7000ks/druh
Rozměry: 52x65mm (52x110mm s tyčkou)
Tvarploché kulaté, srdce
Příchutěovoce ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko), kola
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-LLP-001
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Artikel-Nr.: GS-FK016

EVA plovoucí klíčenky s brandingem

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA plovoucí klíčenky s brandingem dle Vašeho zadání. EVA plovoucí klíčenky s brandingem jsou jedinečný reklamní předmět, který zaujme a potěší. EVA ploucí klíčenky jsou levný reklamní předmět. 

Artikel-Nr.: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Artikel-Nr.: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Artikel-Nr.: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Artikel-Nr.: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Artikel-Nr.: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní. 

Artikel-Nr.: hour_glass_014

Promo dřevěné přesýpací hodiny

Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou velmi kvalitní a upoutají pozornost svým designem. Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou ideálním propagačním předmětem na výstavách nebo jiných promo akcích.

Artikel-Nr.: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Artikel-Nr.: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Artikel-Nr.: sand-timers-018

Přesýpací hodiny - dárkový přemět

Přesýpací hodiny - dárkový přemět jsou vyrobeny z kovového materiálu. Při výrobě dárkového předmětu v podoběpřesýpacích hodin se soutředímě především na detail a v tom tkví naše originalita.

Artikel-Nr.: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.

Artikel-Nr.: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Artikel-Nr.: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.