Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku

GS-SLCB-020
Értékelés 

Gumové debossové náramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Gumove naramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

Náramky jsou k dispozici v několika barevných variantách, stačí vybrat si svou barvu, zaslat nám vaše logo a pak už se jen můžete těšit z těchto reklamních gumových debossových náramků na zakázku. 

Materiál: 100% silikon

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-SLCB-020
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-LLP-008

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Cikkszám: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Cikkszám: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Cikkszám: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Cikkszám: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Cikkszám: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů. 

Cikkszám: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.

Cikkszám: GS-LLP-005

Firemní lízátka v obalu s logem

Firemní lízátka jsou v hygienické obalu, který může být na zakázku opatřen logem. Firemní lízátka v různých ovocných příchutích jsou univerzální reklamní dárek na sportovní akce, výstavy, veletrhy či promo akce. Firemní lízátka v obalu s logem Vám mohou pomoci zvýšit povědomí o Vaší značce nebo produktu.

Cikkszám: PAPW--120304

Papírový větrník na zakázku

Papírový větrník necháme vyrobit na zakázku dle Vašeho návrhu. Papírový větrník na zakázku je ideálním dárkem na výstavách a veletrzích. Papírový větrník si můžete na zakázku nechat potisknout logem či sloganem firmy.