Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku

GS-SLCB-020
Rating 

Gumové debossové náramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Gumove naramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

Náramky jsou k dispozici v několika barevných variantách, stačí vybrat si svou barvu, zaslat nám vaše logo a pak už se jen můžete těšit z těchto reklamních gumových debossových náramků na zakázku. 

Materiál: 100% silikon

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-SLCB-020
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku

Gumové debossové náramky na zakázku jsou často používány jako reklamní předmět. Dle vašeho přání na tento gumový náramek natiskneme vaše logo, které vytlačíme do náramku. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-COO-001

Karamelové mini sušenky s potiskem

Tyto karamelové mini sušenky jsou lehce pikantní a jsou baleny v hygienickém flow pack obalu, který lze je opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Karamelové mini sušenky v obalu s potiskem například logem firmy, logem hotelu, penzionu či kavárny. Karamelové mini sušenky patří velmi oblíbené reklamní předměty.

Reference: GS-CHW-018

Jelly Jelly v plastové krychli s potiskem

Bonbónky jelly jelly v plastové krychli, kterou můžeme opatřit potiskem dle Vaší grafické předlohy. Jelly jelly bonbóny v plastové krychli s potiskem Vaší firmy bude originální dárek na veletrhzích či výstavách pro Vaše stále zákazníky.

Reference: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Reference: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Reference: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Reference: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Reference: GS-MAGST-013

Magnetky na auto s logem

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

Reference: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Reference: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Reference: GS-BCH-003

Reklamní skládací sedátko potištěné

Potištěné reklamní skládací plážové sedátko je velice praktické a oblíbené. Reklamní skládací sedátko může být na zakázku potištěné dle Vašeho zadání. Toto skládací sedátko najde uplatnění v létě i zimě a bude patřit mezi velmi populární a trendy promo. 

Reference: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: tissue-paper-003

Propagační ubrousky

Propagační ubrousky jsou ideální na různé promo akce. Velká plocha propagačních ubrousků umožňuje potisk jak vaším logem, tak reklamním sloganem nebo jinými grafickými prvky.