Magnet na lednici
  • Magnet na lednici

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

GS-MAGST-009
Ocena 

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru. Pak nastane výroba prvního kusu zakázkového suvenýru. Na tomto prvním kuse probíhá připomínkování k barevnosti. Tento postup nám umožní minimalizovat komunikační šumy a zajistí, že zákazník dostane předmět dle svých představ. To nám umožní dlouhodobou spolupráci a klientovy přinese možnost nadesignovat produkt tak aby byl konkurence schopný. V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-MAGST-009
3000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAAF-120308

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Indeks: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Indeks: GS-IP 004

Reklamní chladivé oční polštářky

Reklamní chladivé oční polštářky, na které si můžete nechat vytisknout logo Vaší firmy, hotelu, penzionu či wellness centra. Chladivé oční polštářky budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Reklamní chladivé oční polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Indeks: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: GS-OT002

Reklamní dřevěné teploměry

Originální dřevěné teploměry, které můžete nechat opatřit logem, značkou a získáte tak reklamní předmět pro své zákazníky. Dřevěné reklamní teploměry v různých velikostech a barvách dřeva. Dřevěné reklamní teploměry od výrobce.

Indeks: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Indeks: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Indeks: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Indeks: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Indeks: LAHT-120410

Propagační šňůrka na zakázku

Propagační šňůrka je vyrobena na zakázku. Propagační šňůrka je též potištěna na zakázku a to technologií využívající teplo - termotranfer. Propagační šňůrka na zakázku je opatřena dvěmi kovovými očky na obou koncích s otočnou karabinkou a očkem na mobilní telefon na jedné straně. 

Indeks: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Indeks: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.