Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

GS-MAGST-009
Rating 

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru. Pak nastane výroba prvního kusu zakázkového suvenýru. Na tomto prvním kuse probíhá připomínkování k barevnosti. Tento postup nám umožní minimalizovat komunikační šumy a zajistí, že zákazník dostane předmět dle svých představ. To nám umožní dlouhodobou spolupráci a klientovy přinese možnost nadesignovat produkt tak aby byl konkurence schopný. V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-MAGST-009
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Reference: GS-SLCB-006

Silikonové náramky na reklamní akce

Silikonové náramky na reklamní akce s potiskem dodáváme v mnoha různých barvách. Silikonové náramky na reklamní akce s potiskem se hojně využívají při různých reklamních akcích, protože jsou cenově dostupné.

Reference: tissue-paper-003

Propagační ubrousky

Propagační ubrousky jsou ideální na různé promo akce. Velká plocha propagačních ubrousků umožňuje potisk jak vaším logem, tak reklamním sloganem nebo jinými grafickými prvky.

Reference: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Reference: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Reference: GS-LLP-004

Lízátka kulička v krabičce s potiskem

Lízátka ve tvaru kulička jsou baleny v papírové krabičce, která může být s potiskem, např. s Vaším logem, značkou nebo sloganem. Lízátka ve tvaru kulička v krabičce s potiskem dle Vašeho zadání můžete využít pro svou reklamní kampaň, kterou chcete propagovat své město, firmu, hotel, značku či produkt. 

Reference: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Reference: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Reference: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Reference: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.