Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

GS-MAGST-009
Bewertung 

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru. Pak nastane výroba prvního kusu zakázkového suvenýru. Na tomto prvním kuse probíhá připomínkování k barevnosti. Tento postup nám umožní minimalizovat komunikační šumy a zajistí, že zákazník dostane předmět dle svých představ. To nám umožní dlouhodobou spolupráci a klientovy přinese možnost nadesignovat produkt tak aby byl konkurence schopný. V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-MAGST-009
3000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Artikel-Nr.: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Artikel-Nr.: GS-SILP-008

Promo silikonový náramek s hodinkami

Promo silikonový náramek s hodinkami je naprostou reklamní novinkou. Je vyroben ze 100% silikonu. Promo silikonový náramek s hodinkami je vodotěsný. Při různých sportovních aktivitách jej nemusíte odkládat.

Artikel-Nr.: car-air-freshener-003

Osvěžovač vzduchu do auta

Osvěžovač vzduchu do auta je vyroben z ekologického papíru z bavlněné vlákniny. Na zakázku vám vyrobíme různé tvary a velikosti osvěžovačů vzduchu do auta.

Artikel-Nr.: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Artikel-Nr.: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Artikel-Nr.: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Artikel-Nr.: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Artikel-Nr.: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Artikel-Nr.: pad-090806

Promo protiskluzová podložka

Naše promo protiskluzová podložka není magnetická a není vyrobena z lepivých materiálů. Tato promo protiskluzová podložka je omyvatelná a je ideálním reklamním předmětem.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Artikel-Nr.: CCHT-120105

Reklamní hadřík mikrovlákno

Reklamní hadřík z materiálu mikrovlákno, který necháme potisknout na zakázku. Reklamní hadřík mikrovlákno nechte potiskout Vaším firemním logem či sloganem. Reklamní hadřík mikrovlákno je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Artikel-Nr.: LAHT-120416

Reklamní šňůrka výrobce

Reklamní šňůrka přímo od výrobce a s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer,  což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka od výrobce je velmi levný reklamní předmět.

Artikel-Nr.: GS-CHW-014

Propagační žvýkačky v blistru výrobce

Žvýkačky v blistru mohou být dalším reklamním produktem na Vaší propagační akci. Navíc jsou žývkačky v blistru přímo od výrobce za skvělé ceny. Žvýkačky v blistru od výrobce jako propagační předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery.

Artikel-Nr.: GS-PC002

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost.