Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

GS-MAGST-009
Rating 

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru. Pak nastane výroba prvního kusu zakázkového suvenýru. Na tomto prvním kuse probíhá připomínkování k barevnosti. Tento postup nám umožní minimalizovat komunikační šumy a zajistí, že zákazník dostane předmět dle svých představ. To nám umožní dlouhodobou spolupráci a klientovy přinese možnost nadesignovat produkt tak aby byl konkurence schopný. V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-MAGST-009
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Reklamní výroba keramických magnetek a suvenýrů

Na základě fotografií od klienta přípravíme 3D vzorek z tvrdého plastu. Na tomto vzorku odkomunikujeme připomínky ke tvaru.  V sektoru zakazkových suvenýrů je design alfou omegou uspěchu.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Referenca: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Referenca: odzna07pse

Odznáček

Vyzkoušejte odznáček pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáček je z kvalitního kovu. Na odznáček je možné vyrazit logo nebo text. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za výhodné ceny.

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: hour_glass_013

Dřevěné přesýpací hodiny

Tyto přesýpací hodiny vám vyrobíme na míru z kvalitního dřeva. Délka časového úseku, který dřevěnými přesýpacími hodinami bude měřen, je zcela ve vaší kompetenci.

Referenca: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Referenca: LAHT-120413

Reklamní šňůrka na krk výroba

Reklamní šňůrka na krk výroba s potiskem, pro který se využívá tepla tzv. termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Reklamní šňůrka na krk jejíž výroba je poměrně levná a efekt u zákazníku je zaručený.

Referenca: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Referenca: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Referenca: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Referenca: tissue-paper-004

Ubrousky na zakázku

Ubrousky na zakázku nabízíme s různými vzory pro různé příležitosti. Ubrousky na zakázku jsou vyráběny z papíru a jsou příjemně měkké.

Referenca: LAHT-120407

Šňůrka na krk na zakázku

Tato šňůrka na krk je vyrobena na zakázku z materiálu polyester. Šňůrka na krk může být na zakázku potištěna logem či sloganem firmy. Logo či slogan budou na zakázku natištěny pomocí technologie využívající teplo - termotransfer.

Referenca: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.