Ledvinka na zakázku

Ledvinka na zakázku

Bag-9
Rating 
  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Detalii ale produsului
Bag-9
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Ledvinka na zakázku

Ledvinka na zakázku

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: BAG070210

Ruksak

Pevný a lehký univerzální ruksak je určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody nebo cyklistiku. Tento ruksak má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.

Referinta: BAG070213

Reklamní batohy

Vysoce specifikované reklamní batohy s velkou kapacitou jsou navrženy pro nejrůznější příležitosti. Námi nabízené reklamní batohy jsou kvalitně zpracovány a vyznačují se dlouhou životností.

Referinta: BAG070211

Turistické batohy

Turistické batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford, mají zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech batohu zajístí komfort každému turistovi při každodenních aktivitách. Součástí turistických batohů jsou nastavitelné popruhy na láhev a nepromokavý obal.

Referinta: BAG070214

Polyesterové batohy

Tyto polyesterové batohy jsou vyrobeny z 1000D polyesteru Oxford. Zesílené dno pro delší životnost. Prodyšný síťovaný materiál na zádech polyesterového batohu poskytne komfort každému turistovi či sportovci při každodenních aktivitách.

Referinta: batoh02

batohy

Tyto batohy hranatého tvaru jsou vhodné například na cestu do města či na výlet do přírody. Je to sportovní batoh černé barvy, velkou rozepínací kapsou na přední straně a po stranách batohu dvěma přezkami, kterými si batoh utáhnete dle potřeby.

Referinta: BAG070209

Batoh Oxford

Vysoce kvalitní batoh Oxford má stylový design. Batoh Oxford je vhodný pro pěší turistiku, horolezectví, ale i pro ostatní outdoorové aktivity. Na tento batoh můžeme umístit Vaše logo pro Vaše speciální potřeby.

Referinta: BAG070203

Sportovní batoh

Pevný a lehký víceúčelový sportovní batoh určený pro pěší turistiku, dobrodružné závody a cyklistiku. Tento sportovní batoh má antibakteriální úpravu popruhů a zádového systému. Má zabudovaný 1,5 l vodní rezervoár a prodyšný systém popruhů.