Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

GS-LLP-003
Rating 

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Propagační promo čokoládová lízátka s ražbou, mohou být vyrobena zakázkovou výrobou ve tvarech a velikostech dle Vašich přání. Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou a z kvalitního kakaa. Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba opatří logem firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafikou. 

Min. objednávka: 500ks/druh
Rozměry: 100x30mm, 50x60mm, 45x70mm nebo na zakázku
Hmotnost: 25g
Tvar: na zakázku
Příchutě: mléčná, hořká
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-LLP-003
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-CHW-006

Pastilky v klik klak plechovce s potiskem

Pastilky, dražé, žvýkačky či jelly bonbóny v malé klik klak plechovce s potiskem dle Vašeho zadání.  Pastilky v plechovce klik klak můžete opatřit potiskem jako například logem, kontaktními informacemi nebo jiným designem. 

Referenca: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Referenca: LASP-120404

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Referenca: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Referenca: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Referenca: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Referenca: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Referenca: odz07pse

Odznak

Vyzkoušejte odznak pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznak je vyroben z mědi. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ.

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: GS-LLP-007

Reklamní lízátka potištěná srdce

Reklamní lízátka ve tvaru srdce mohou být v různých příchutích a opatřena etiketou, která může být potištěná sdělením pro Vaše zákazníky nebo klienty. Potištěná reklamní lízátka ve tvaru srdce či kolečka jsou vhodná pro sportovní či firemní akce a využitelná i na propagačních akcích.

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Referenca: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Referenca: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.